overzicht

LiefmansBezoek de brouwerij

Een bezoek aan brouwerij Liefmans brengt je in andere sferen.
Proef er het uitgebreide Liefmansgamma en snuif het unieke karakter
op van dit belangrijk Belgisch bierpatrimonium.

Alleen in Oudenaarde vind je de microflora die van Liefmans zo’n uniek bier maakt. Jaren geleden telde de stad wel 20 brouwerijen. Oudenaarde is al eeuwen de aangewezen plaats voor fruitig bier. Nergens anders ter wereld vind je ‘de goede lucht’ om heerlijke Liefmans te maken.

De oude brouwerij is intussen grotendeels opgeknapt, zodat je in een hedendaags creatieve omgeving ontdekt hoe intensief brouwen eigenlijk is. Bij mooi weer kan je op de terrasjes langs de oever van de Schelde uitgebreid proeven van het nieuwste fruitbier. Waar wacht je nog op?

Om organisatorische redenen is het enkel mogelijk om een bezoek aan de brouwerij Liefmans online te reserveren en te betalen.

Alleen in Oudenaarde vind je de microflora die Liefmans zo uniek maakt.

Dit mag je verwachten

  • Ontvangst door een professionele gids
  • Uitleg over de historiek van Oudenaards bruin
  • bier & de geschiedenis van brouwerij Liefmans
  • Een rondleiding in de oude brouwerij
  • Twee consumpties
  • Duur rondleiding: 2 uur
  • Prijs per bezoeker: 12 euro

Ontdek wat Liefmans te bieden heeft

Reserveer nu

Praktische info

Een rondleiding kan gereserveerd worden vanaf 15 personen tot maximaal 35 personen.

Als er al een groep van 15 personen ingeschreven is, kan je per individu aansluiten bij die groep (zie ook algemene voorwaarden). Per groep van 35 personen wordt er een gids voorzien.
 
Bezoeken zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag, telkens om 10u, 14u en 17u.

Belangrijk

Druk de betalingsmail af die je na je boeking ontvangen hebt. Die is meteen ook je toegangsbewijs. De betaling moet uiterlijk 14 kalenderdagen voor een bezoek ontvangen zijn, anders wordt de reservatie automatisch geannuleerd.

Lees de gedetailleerde algemene voorwaarden en de andere praktische informatie grondig door voordat je reserveert. Heb je nog bijkomende vragen? Geef ons dan gerust een seintje via info@liefmans.be